Fakultet za poslovne studije omogućava da ovladate znanjem, razvijete veštine i poslovne sposobnosti na svim nivoima visokog obrazovanja – osnovne poslovne strukovne studije, osnovne akademske studije ekonomskih nauka, diplomske master akademske studije i doktorske studije.

Svi naši programi su akreditovani – što potvrđuje aktuelnost i kvalitet obrazovanja na našem univerzitetu. Koliki značaj pridajemo kvalitetu rada, vidi se i iz činjenice da smo sertifikovani od strane američke agencije AQA, a posedujemo i sertifikat standarda ISO 9001.

Fakultet s ponosom ističe činjenicu da je tržište rada prihvatilo i vrednovalo obrazovne profile koje nudimo. Svi naši diplomirani studenti, a njih je više od četiri hiljade – rade. Oni su potvrdili svoje stečeno znanje tako što su se zaposlili u nekom od srpskih ili međunarodnih preduzeća i razvijaju pristojne karijere.

Mnogi studenti nastavljaju obrazovanje na eminentnim svetskim univerzitetima. Neki od njih tamo započinju uspešne poslovne i akademske karijere, kao nastavnici na fakultetima ili profesionalci u različitim preduzećima.

informator

upis

studijski

testovi

konkurs

akreditacija

info

kontakt